Kruuda saab Kalevi müüdud märtsi lõpuks

Annika Matson 29. veebruar 2008, 15:38

Alta Capital eesotsas Indrek Rahumaaga ning
Kalevi šokolaaditööstuse ja Tere piimatööstuse suuromanik Oliver Kruuda panid
paika tehingu ostu lõpuleviimise kuupäeva märtsi lõpuks.

Alta Capital Partners allkirjastas eile kokkuleppe, millega tehingu pooled määrasid ASi Kalev tütarettevõtjate Kalev Chocolate Factory, Kalev Jõhvi Tootmine, Kalev Paide Tootmine, Valmetek Invest, Vilma ja Maiasmokk osaluste müügitehingu lõpuleviimise kuupäevaks 31. märts 2008 a.

Nimetatud tähtaeg võimaldab ettevõtetel lõpetada iga-aastased finantsaruandlusega ja raamatupidamisega seotud toimingud enne tehingu lõpuleviimist. Tere piimatööstuskontserni kuuluvate ühingute AS Tere ja AS Meieri Transport ostu lõpuleviimine toimub samaaegselt AS Kalevi tütarettevõtjate ostu lõpuleviimisega.

Tehingu lõpuleviimise kuupäeval tasub ostja AS-ile Kalev aktsiate müügihinna võõrandatavate aktsiate ülekandmise vastu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. February 2008, 15:52
Otsi:

Ava täpsem otsing