Kruuda ja Rahumaa otsustavad lähitundidel Kalevi ja Tere saatuse

31. märts 2008, 15:53

Kalevi ja Tere müügi saatus selgub paari
tunni pärast.

Alta Capital Partnersi juht Indrek Rahumaa ütles aripaev.ee-le, et kohtub Oliver Kruudaga kell neli ning seejärel selgub lepingu saatus.

Rahumaa ei olnud hetkel nõus kommenteerima, kas raha kantakse täna üle ning kas Kalevi ja Tere müük jõuab täna lõpule. "Üht-teist täna toimub," jäi ettevõtja ebalevaks ega täpsutanud täna toimuva kohtumise sisu.

Uut infot lubas ettevõtja paari tunni pärast.

Alta Capital Partners allkirjastas 28. veebruaril kokkuleppe, millega tehingu pooled määrasid ASi Kalev tütarettevõtjate Kalev Chocolate Factory, Kalev Jõhvi Tootmine, Kalev Paide Tootmine, Valmetek Invest, Vilma ja Maiasmokk osaluste müügitehingu lõpuleviimise kuupäevaks 31. märts 2008. a. Tehingu lõpuleviimise kuupäeval tasub ostja ASile Kalev aktsiate müügihinna võõrandatavate aktsiate ülekandmise vastu, teatas ettevõte kuu aega tagasi.

Alta Capital Partnersi lubadus veebruari jooksul Oliver Kruudale Kalevi ja Tere eest raha peo peale laduda ei pidanud vett. Põhjust, miks Alta Capital oli sunnitud planeeritud tehingu lõpetamise tähtaega veel kuu aja võrra edasi lükkama, ei olnud ostjatelt võimalik teada saada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. April 2008, 21:01
Otsi:

Ava täpsem otsing