Reklaamileid: Külm-soe

Joel Volkov 04. märts 2008, 00:00

Mulle ei meeldi Elioni külm ja inimkauge brändikeel. Küll aga panevad aeg-ajalt mõnusalt muigama Elioni teleklipid.

Kaks Elioni reklaami, mis mind naerma ajasid, on ilmselt kõigi Eesti televaatajate lemmikud - "Šeeri kama" ja "Ulme". Minu meelest ei ole kummagi klipi idee alge pärit kommertsmaailmast, vaid inimestest ja elust endast. Neid vaadates on natuke sama tunne, mis vaadata filmi "Mehed ei nuta" - selline kiiksuga Eesti värk, mis on liidetud heade karakteritega. Vürtsi lisab lavastus ja hea refrään, mis muudab loo elavaks. Müts maha narratiivimeistrite Maimiku ja Õunpuu ees.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:23

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing