Michal: iga inimese vari saadab erakonda

Agnes Ojala 09. aprill 2008, 15:44

Reformierakonna peasekretär Kristen Michal
ei seostaks Rahvaliidule tehtud kesiseid annetusi aasta esimese kolme kuu
jooksul erakonna endise juhi Villu Reiljaniga, kuid tunnistas, et kahtlustest
tema ümber jääb erakonnale märk.

„Villu Reiljan ei ole enam Rahvaliidu esimees ja maadevahetus ei seostu ka praeguse esimehe ega peasekretäriga. Samas iga inimese vari saadab erakonda. Eks seda, miks laekumised on vähenenud, oskavad ikka erakonna oma inimesed öelda,“ ütles Michal konkurentide olukorda kommenteerides.

Michal pakkus peamise laekumiste langemise põhjusena seda, et praegu on valimistevaheline aeg. „Valimiste vahel on annetused alati väiksemad kui enne või vahetult pärast valimisi. Kui kõik valimistega seotud võlad ja arved on tasutud, siis ei ole sellest midagi,“ arvas ta.

Reformierakonnale laekus aasta esimese kolme kuuga Michali esialgsete andmete kohaselt umbes 600 000 krooni, mis on erakonna peasekretäri sõnul samamoodi valimistevahelise aja tagasihoidlik tulemus. Möödunud aasta viimases kvartalis sai erakond annetustena mõnevõrra enam raha – veidi üle 750 000 krooni.

Rahvaliidule tehti tänavu esimese kolme kuuga annetusi kuuel korral, millega erakond sai 10 000 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. April 2008, 16:53
Otsi:

Ava täpsem otsing