Opositsioon hoiatab Pärnu linna suure laenukoorma eest

16. aprill 2008, 08:40

Homme kogunev Pärnu linnavolikogu asub
arutama negatiivset lisaeelarvet ja uue spordihalli rajamist, niigi kõrge
laenukoormuse suurenemine võib opositsiooni arvates viia linna tulevikus väga
raskesse olukorda.

Pärnu rahanduse eest vastutava abilinnapea Vambo Talu ütlust mööda on negatiivse lisaeelarve vastuvõtmise vajadus tingitud sellest, et linn ei suutnud müüa kavandatud mahus linnale kuuluvat vara, kirjutas Pärnu Postimees. “Me ei saanud müügist planeeritud tulu ja see viiski linna keerulisse olukorda,” ütles ta.

Talu kinnitas, et eelmistel aastatel on linna laenude maht jäänud rahandusministeeriumi lubatud 60 protsendi piiridesse. Opositsioon on seevastu väitnud, et praeguses linnaeelarves on laenukoormus üle lubatud 60 protsendi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. June 2008, 13:50
Otsi:

Ava täpsem otsing