Tallink teenis talvega 111 miljoni kroonise kahjumi

17. aprill 2008, 17:05

Tallink Grupp teenis veebruariga lõppenud
kvartalis 111,4 miljoni kroonise kahjumi, mida on täpselt sama palju kui aasta
eest (-112 miljonit krooni), teatas laevanduskontsern Tallinna börsile.

“Järjest tõusvate kütusehindade keskkonnas on positiivne, et Tallinki käive kasvas teises kvartalis 11 protsenti, 2,743 miljardi kroonini ja EBITDA (ärikasumi eelne tegevuskasum) kasvas 22 protsenti, 328 miljoni kroonini,” edatas laevafirma oma poolaasta majandusraportis.

Tallinki ärile iseloomulikult on esimene poolaasta ning sealhulgas ka teine kvartal majandusaasta madalhooaeg.

Tallink mainis aruandes, et uus alus Shuttle aitas kasvatada sügis-talvisel perioodil oluliselt Tallinn-Helsingi laevaliini reisijate arvu ning käivet ja sellest tulenevalt on Eesti-Soome segmendi tulemus märkimisväärselt tõusnud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. April 2008, 10:17
Otsi:

Ava täpsem otsing