Kaubanduskoda otsib tegusaid ettevõtteid

29. aprill 2008, 16:29

Alates tänasest on kõik Eesti ettevõtjad
oodatud osalema tänavustel ettevõtluskonkurssidel, Eesti Ettevõtete
Konkurentsivõime Edetabel 2008, mille eesmärgiks on edendada Eesti
ettevõtlikkust ning tunnustada parimaid.

"On väga oluline, et riik mitte ainult ei toeta Eesti ettevõtjaid majandusele väga olulistes valdkondades, näiteks innovatsioonis ja ekspordis, vaid ka tunnustab parimaid. Tunnustus motiveerib osalejaid ning annab kõigile ettevõtetele laiemalt märku, millised ärimudelid ja tegutsemisviisid on oma eduga eeskujuks,” sõnas EASi juhatuse esimees Ülari Alamets.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektori Siim Raie sõnul on konkurents majanduses edasiviiv jõud ja võitjad selguvad turul. "Selleks, et teada saada, mis seisus võrreldes konkurentidega ollakse, tulebki ettevõtetel teineteiselt mõõtu võtta," ütles ta, kutsudes ettevõtteid pingerea koostamisel aktiivselt osalema.

Ettevõtlusauhinna konkursi eesmärgiks on edendada Eesti ettevõtlikkust ning tunnustada parimaid. Konkursil Ettevõtluse Auhind 2008 tunnustatakse parimat eksportööri, tööstusettevõtet, välisinvestorit, innovaatorit, turismi uuendajat ja aasta arenejat. Sel aastal selgitatakse lisaks üldvõitjale välja ka kõige konkurentsivõimelisem väikeettevõte. Peaauhinna saaja selgitab žürii välja nende seast. 2007. aastal pälvis peaauhinna Tallink Grupp AS.

Eesti Ettevõtete Konkurentsivõime Edetabel 2008 koostamise eesmärgiks on pakkuda ettevõtetele võimalust võrrelda end teiste omasugustega ning hinnata ettevõtte edukust, tulemuslikkust ja jätkusuutlikkust.

Eesti Ettevõtete Konkurentsivõime Edetabeli 2008 pingerea koostavad Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja Eesti Tööandjate Keskliit. Osalemisankeedid tuleb konkursile saata 8. juuniks ja võitjad kuulutatakse välja 17. septembril.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. August 2008, 11:35
Otsi:

Ava täpsem otsing