Hansapank: kriisi sügavus pole massidesse veel kohale jõudnud

Agnes Ojala 29. aprill 2008, 17:07

Hansapanga ettevõtete panganduse
tegevdirektor Artjom Sokolov märkis, et pangad said jahenenud
majanduskeskkonnast aimu juba aasta tagasi, massideni on teadmine jõudnud aga
alles nüüd.

„Kõik loodavad, et kriis läheb ruttu üle. Ettevõtted on optimistlikud, aga see natuke pea liiva alla peitmine. Kui vaadata Euroopasse, nägime pangas juba 2007. aasta alguses, et jaheneb, see nüüd see teadmine jõudnud massidesse. Paljud saavad aru, et kriis on, kuid selle sügavus ja kestus pole kohale jõudnud,“ rääkis Sokolov täna Ettevõtluse Auhind 2008 väljakuulutamisel.

Sokolov tõi taas välja riigi valupunkti – hariduse. Tema sõnul tuleks hariduses suunda muuta, kuna see aga võtab kaua aega, siis tuleks lubada Eestisse haritud välismaalasi. „Kontrollitud ajude sissevoolu teema kaart tuleb taas lauale tuua. Eesti suletud ühiskonnas on see valus teema, aga usun, et varem või hiljem see siiski juhtub,“ märkis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. May 2008, 13:24
Otsi:

Ava täpsem otsing