Deutsche Telekomi süüdistatakse töötajate pealtkuulamises

27. mai 2008, 15:31

Deutsche Telekom eitab süüditusi selle
kohta, nagu oleks ettevõte paigaldanud oma töötajate telefonidele
pealkuulamisseadmed.

Vastupidiselt käesolevale süüdistusele, et ettevõte paigaldas oma töötajate telefonidele pealkuulamisseadmed, tunnistas Deutsche Telekom, et on palganud konsultandi, kes salvestaks juhtkonna ja ajakirjanike vahelisi kõnesid aastatel 2005 ja 2006, kirjutas BBC.

Uurimine korraldati selleks, et välja selgitada allikas, kust lekib tundlikku ettevõtte informatsiooni pressile.

Süüdistusest kirjutati Saksa ajakirjas Der Spiegel ning see võib põhjustada Deutsche Telekomile probleeme ametiühingutega. Deutsche Telekomi juhtide ja töötajate suhted on olnud pingelised peale ettevõtte ümberstruktureerimist suurema konkurentsivõime tagamiseks, kuna Saksamaa telekommunikatsiooni turul on konkurents tihenenud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. May 2008, 14:18
Otsi:

Ava täpsem otsing