Stalnuhhin: reformistidel ei ole peaga kõik korras

10. juuni 2008, 15:39

Narva linnavolikogu esimees Mihhail
Stalnuhhin kommenteeris Reformierakonna plaani kehtestada kõrgepalgaliste
spetsialistide jaoks sotsmaksu soodustusi sõnadega, et reformistidel ei ole
peaga kõik korras.

Mihhail Stalnuhhin ütles, et reformistidel ei ole peaga kõik korras. "Ma tean, et reformistid, eriti need, kes on riigikogus või valitsuses, elavad juba ammu oma maailmas, kus ei ole inimesi, kes töötavad kaevandustes, elektrijaamades, tehastes, poodides. Reformistide jaoks tavainimesi lihtsalt ei eksisteeri. Arvan, et nende viimane ettepanek näitab seda, et kõik Reformierakonna liikmed on tugevas narkootilises joobes."

Kuidas sellega seostub asjaolu, et kõigele vaatamata on Reformierakonna reiting ikka veel kõrge? "Ansip tahab saada Tallinna endale. Selleks peab ta võitma järgmistel valimistel pealinnas. Tahta võib kõike, kuid keegi ei lase sellel juhtuda," kommenteeris Ansipi plaane Stalnuhhin.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2008, 16:29
Otsi:

Ava täpsem otsing