Säästuaeg teeb Eesti Põlevkivis korrektuure

10. juuli 2008, 08:47

Kulude kokkuhoiu tõttu kaotab Eesti
Põlevkivi avalike suhete osakonna ja alates tänasest jääb töökohast ilma ka
osakonna kauaaegne juht Raivo Lott.

Eesti Põlevkivi juhatuse esimees Ilmar Jõgi ütles, et senise kolme töötajaga osakonna asemele luuakse üks pressiesindaja ametikoht, kirjutas Põhjarannik. Tema sõnul tuleneb selline kulude kokkuhoid emaettevõttes Eesti Energias toimunud struktuurimuutustest.

Raivo Lott on juba mitmes Eesti Põlevkivi juhtfiguur, kes lahkub ettevõttest pärast praeguse juhatuse esimehe Ilmar Jõgi tööleasumist mullu sügisel. Enne teda lõpetati töösuhe Narva karjääri direktori Aivo Viirlaiuga, Aidu karjääri direktori Aleksander Tultšinskiga, juhatuse liikme ja finantsdirektori Jaano Uiboga ja allmaatööde juhi Aleksandr Borovkoviga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. November 2008, 09:39
Otsi:

Ava täpsem otsing