Maakonnalehed võivad kallineda

15. august 2008, 17:05

Majandusministeerium saatis lähtuvalt
rahandusministeeriumi 2009. aastaks ette antud eelarve piirsummast Eesti Postile
päringu, kuidas kojukande toetuse kadumine maakonnalehtede kojukande hinnale
mõjuks.

„Oleme rahandusministeeriumile saatnud kirja, kus me panime kirja kõik probleemsed kohad, et jääda piirsummasse. Meie arvates on see toetus vajalik, kuid kõik sõltub eelarve läbirääkimistest, fakt on see, et kokku tuleb hoida,“ selgitas tekkinud olukorda majandus – ja kommunikatsiooniministeeriumi avalike suhete nõunik Gea Otsa.

„See puudutab maakonnalehti, sest nende lugejad asuvad hajustatult, nende kojukanne teeb hinna kalliks,“ märkis Otsa.

"Tõsi on see, et kui me lähtuksime rahandusministeeriumi ette antud piirsummast 2009. aastaks, siis lisaks paljudele muudele asjadele ei oleks enam võimalik toetada ka kojukannet. Aga praegu alles eelarveläbirääkimised käivad," lisas Otsa.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium palus Eesti Postilt analüüsi selle kohta, et kui kojukande toetus, mis on ca 20 miljonit krooni, peaks ära kaduma, kuidas see kojukande hinnale mõjuks. Analüüsi oodatakse uueks nädalaks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. August 2008, 17:25
Otsi:

Ava täpsem otsing