Kruuda Tere kaotas tippjuhi Kilgi Perele

Mariliis Pinn 29. august 2008, 09:24

Oliver Kruuda Tere kontserni juhatusest
lahkunud Siret Liivamägi asub peagi tööle Rein Kilgi Pere kontserni
etteotsa.

Liivamägi lahkus Terest möödunud aastal, kui lahkhelide tõttu Kruudaga panid ameti maha kolm juhatuse liiget, eesotsas Maalehte siirdunud Kadi Lambotiga, kirjutas Toivo Tänavsuu oma ajaveebis.

Teres vastutas Liivamägi tootearenduse, turunduse, müügitegevuse ja logistika eest ja alates tulevast nädalast kuulub ta konkureeriva toidutööstuskontserni Pere juhatusse, hakates juhtima, korraldama ja arendama ettevõtte äritegevust.

“Toiduainetööstus on inspireeriv valdkond, silmaringi laiendav ja hariv. Mulle meeldib keeruline äri - see pakub väljakutset. Tootmisega seotud ettevõtetes töötamine on võimas kogemus - kui oled seda kogenud, tundub kõik muu kuidagi lihtne,” rääkis Liivamägi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. July 2009, 17:39
Otsi:

Ava täpsem otsing