Peterburis avatakse kolmas Prisma

Mariliis Pinn 16. september 2008, 19:29

SOK avab Peterburis 2009. aasta kevadel uue
Prisma-Supertore´i. Ligikaudu 4000 ruutmeetril paiknev Prisma-Superstore alustab
tegevust uues kaubandus- ja bürookeskuses Karelia.

Peterburi kolmas Prisma asub Moskva maantee ja Dunaiski prospekti ristmiku kõrval, Moskovski elamurajoonis, teatas firma.

”See koht sobib Prismale suurepäraselt, sest kõigest jalutuskäigu kaugusel elab juba üle 50 000 inimese ning kogu elamurajoonis on ühtekokku üle 250 000 elaniku,” ütles SOK Retail Int. Oy tegevjuht Vesa Punnonen.

Moskva maanteel ja Dunaiski prospektil sõidab ärihoonest mööda üle 50 000 auto päevas ning Zvoznõi metroojaam asub vaid 250 meetri kaugusel.

SOK strateegia kohaselt avatakse Peterburis 2009. aasta lõpuks 3 – 5 Prisma hüper- ja supermarketit. Läbirääkimised nende asukohtade üle on kulgenud plaanipäraselt.

”Me peame praegu läbirääkimisi mitme objekti üle Peterburi eri paigus. Praegu otsime kesklinnas kohta, kus võiksime avada kompleksi, kuhu kuuluksid kõrgtasemel hotell ja Prisma supermarket,” teatas Punnonen.

Esimene, umbes 2500 ruutmeetri suurune Prisma-Superstore avati juunikuus Peterburi südames, Nevski prospekti ääres. Peterburi Prisma kaubandusdirektorina töötab Rocca al Mare Prisma endine juhataja Kristi Lomp.

”Moskva hotelli kaubandus-, äri- ja tervisekeskuse lähedal asuv Prisma on oma tegevust edukalt alustanud. Prisma-Superstore´i külastajate arv on osutunud suuremaks kui samalaadsetes kesklinna kauplustes,” selgitas Punnonen.

Teine SOK Prisma avatakse 2008. aasta lõpul. Ligikaudu 8500-ruutmeetrise pinnaga Prisma hüpermarket on kavandatud Novõi Devitakono uude kaubanduskeskusse Peterburi ja Toksovo vahelise tee äärde Leningradi oblastisse.

Prisma kaubanduskett on Soomes hüpermarketite seas turuliider. Möödunud aastal moodustas Prisma jaemüük 2366 miljonit eurot. SOK Prismad tegutsevad Riias, Tallinnas ning tulevast aastast alates ka Vilniuses. SOK-l on Peterburis käsil ka kolm hotelliprojekti. Esimene hotell, Holiday Club St. Petersburg avati jaanuaris. Sokos Hotel Olympic Garden võttis esimesed külastajad vastu juunis ning Sokos Hotel Vasilievsky alustab tegevust käesoleva aasta lõpul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. November 2008, 15:13
Otsi:

Ava täpsem otsing