Koppel: kui meetmed ei aita, siis vaadatakse majandussuhted ümber

Mariliis Pinn 08. oktoober 2008, 14:51

SEB privaatpanganduse osakonna strateeg
Peeter Koppel arvab, et keskpankade jõupingutused kas toimivad ja olukord
normaliseerub või vaadatakse praegused majandussuhted ümber.

„Esimene ja parem võimalus on, et see kõik lõppeb sellega, et keskpangad ja majanduspoliitiliste hoobade juures olijad sekkuvad globaalselt, koordineeritult ja jõuliselt, mis sulatab lühiajalise laenuturu lahti ja globaalne majandus hakkab mingil tasemel taas normaalselt funktsioneerima. Hetkel ei saa öelda, et jõupingutused oleksid koordineeritud ja jõulised. Teine võimalus on, et meetmed ei aita ja tuleb üldisem majandussuhete ümbervaatamise aeg. Seda, milles see täpselt seisneks, on veel vara öelda,“ vastas Koppel aripaev.ee tänasele päevaküsimusele: "Millega see kõik lõppeb?".

Koppel kommenteeris võimalikke lahendusi enne, kui keskpangad intresse langetasid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. October 2008, 16:17
Otsi:

Ava täpsem otsing