Kinga saanud pankurid palkavad advokaate

Mait Jüriado 31. oktoober 2008, 21:42

Kinga saanud Wall Streeti pankurid ning
kauplejad palkavad advokaate.

Mõnede hinnangul on Wall Streetilt kinga saanud umbes 100 000 kauplejat ning pankurit.

"Endised pankurid Lehman Brothersist on agarad helistajad," rääkis jurist Jeffrey Liddle intervjuus Portfolio.com-ile. Liddle sõnul on oluliselt tõusnud tema pole pöördujate arv. Lisaks Lehmanile on "head kliendid" ka Barclaysi endised pankurid, kuna Briti pank omandas vireleva Lehmani.

Põhiprobleemiks on see, et Lehmani pankurid söövad välja Barclaysi enda töötajaid. Lisaks tahetakse kohtusse anda Lehmani endist juhti Dick Fuldi.

Liddle'i sõnul on tegemist väga ebasümpaatsete tegelastega. Olgu nad vahekohtunikud, süüdimõistjad või süüdistatavad, ei tee nad oma vihahoos tihti vahet, kas on vihased Lehmani endise juhi Dick Fuldi peale või panga koristaja peale, selgitas jurist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. October 2008, 22:34
Otsi:

Ava täpsem otsing