Savisaar tutvustab Tallinna eelarvet telesaates

27. november 2008, 13:28

Tallinna linnapea Edgar Savisaar annab
tänaõhtuses otsesaates ülevaate linna 2009. aasta eelarvest.

Tallinna eelarve kasvab järgmisel aastal 3,1 protsenti, ulatudes 8,1 miljardi kroonini. Savisaare sõnul näitab see, et Tallinn on prognoosides riigiga võrreldes märksa ettevaatlikum ja konservatiivsem ning arvestab keerulise majandusolukorraga ning ka muude võimalike mõjudega järgmisel aastal.

"Meil on eelarvekasv kavandatud kolm korda madalam kui valitsuse poolt riigikogule üle antud riigieelarve projektis. Riigieelarve kasvab praeguse seisuga järgmisel aastal 9,2 protsenti, Tallinna linnaeelarve aga vaid 3,1 protsenti," ütles Savisaar.

Tallinna linnavalitsuse hääletoru Raepressi teatel ütleb IRLi liikmest linnavolikogu opositsiooniliider Matti Tarum samas Kalev Spordi saates välja, mida ta arvab praegusest linnavõimust ja selle tegevusest. Savisaar aga annab hinnangu Keskerakonna ja opositsiooni suhtlemisele ning koostööle volikogus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2008, 15:30
Otsi:

Ava täpsem otsing