PW Partners ja InterAct Projektid kolisid kokku

02. detsember 2008, 12:29

Konsultatsioonifirma PW Partners ja
projektijuhtimisfirma InterAct Projektid Koolitus kolisid ühe katuse
alla Marienthali ärihoone kuuendale korrusele, teatasid ettevõtted.

Konsultatsioonikontor, kus töötab paarkümmend inimest on üks suuremaid Eesti kapitalil rajanevaid ärinõustamise keskusi. Ajal, mil majanduses on alanud rasked ajad, vajavad ettevõtted ja organisatsioonid terviklikku ja kiiret abi probleemide lahendamisel ja arengu planeerimisel. Koostöö konsultatsiooniturul on loogiline samm turu ootuste täitmiseks.

Eesmärgiks on ühendada kahe ettevõtte kompetentsid. Sisuliselt tugevdab kokkukolimine häid koostöösuhteid ning lihtsustab teadmiste ja oskuste vahendust, pakkudes klientidele terviklikku ja kvaliteetset teenust, mis sisaldab nii projektijuhtimist, koolitust kui juhtimisalaseid konsultatsioone.

Kui PW Partners (PWP) on 1992. aastal asutatud ja omas valdkonnas tuntud juhtimiskonsultatsioonifirma, siis InterAct Projektid Koolitus tegeleb peamiselt Euroopa Liidu struktuurifondidest rahastatavate projektide koostamise, rahastamisprogrammide alase konsultatsiooni ning projektijuhtimisega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. December 2008, 12:29
Otsi:

Ava täpsem otsing