Tea Taruste, kaasautor • 18. detsember 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Koolitame uusi ja vanu juhte

"See oli aasta, mis käivitas meie loovuse ja nutikuse ning sundis mõtlema sellele, mis on see, mida inimesed ka rasketel aegadel vajavad," ütles Äripäeva koolituskeskuse juht Elina Siilbek. "Püüdsime leida viise, kuidas säilitada Äripäeva jaoks oluline koolituste kvaliteet ja kuidas oma klienti veelgi paremini tundma õppida."

Koolituskeskus on aasta lõpul saanud valmis mitu pikemaajalist programmi. Näiteks on Uue Juhi Kool, mis mõeldud värsketele juhtidele alusteadmiste andmiseks, juba nii populaarne, et jaanuaris alustavas rühmas on veel vaid üksikud vabad kohad. Põnevaks projektiks peab Siilbek ka Tuleviku Akadeemia loomist, mis on senistest sootuks erinev programm, kuna erinevate teadusalade uusimaid saavutusi käsitletakse tuleviku perspektiivis.

"Sel aastal muutus elu keerulisemaks kõigil neil, kes tegelevad müügiga, seepärast tõime välja mitu uut koolitust, mis käsitlesid müügioskusi ja müügi eripära majanduskitsikuse tingimustes," sõnas Siilbek. Ta kinnitas, et lisaks ühe- ja kahepäevastele müügikoolitustele alustatakse järgmisel aastal ka ühe pikema koolitusprogrammiga, kus õpetatakse mitmesuguseid müügitehnikaid.

Erilist heameelt tunneb Äripäeva koolitusosakond suure huvi üle Tipptegijate Kooli vastu, mida juhib psühholoogiaprofessor Mare Pork.

"Ehkki see aasta on olnud meie jaoks mõneti raskem kui eelnevad, rõõmustas see, et saime klientidelt nii palju positiivset tagasisidet ja et paljud neist, kes on korra meil käinud, tulevad teistelegi koolitustele," ütles Siilbek.

Autor: Tea Taruste

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt