Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Koolitame uusi ja vanu juhte

  "See oli aasta, mis käivitas meie loovuse ja nutikuse ning sundis mõtlema sellele, mis on see, mida inimesed ka rasketel aegadel vajavad," ütles Äripäeva koolituskeskuse juht Elina Siilbek. "Püüdsime leida viise, kuidas säilitada Äripäeva jaoks oluline koolituste kvaliteet ja kuidas oma klienti veelgi paremini tundma õppida."
  Koolituskeskus on aasta lõpul saanud valmis mitu pikemaajalist programmi. Näiteks on Uue Juhi Kool, mis mõeldud värsketele juhtidele alusteadmiste andmiseks, juba nii populaarne, et jaanuaris alustavas rühmas on veel vaid üksikud vabad kohad. Põnevaks projektiks peab Siilbek ka Tuleviku Akadeemia loomist, mis on senistest sootuks erinev programm, kuna erinevate teadusalade uusimaid saavutusi käsitletakse tuleviku perspektiivis.
  "Sel aastal muutus elu keerulisemaks kõigil neil, kes tegelevad müügiga, seepärast tõime välja mitu uut koolitust, mis käsitlesid müügioskusi ja müügi eripära majanduskitsikuse tingimustes," sõnas Siilbek. Ta kinnitas, et lisaks ühe- ja kahepäevastele müügikoolitustele alustatakse järgmisel aastal ka ühe pikema koolitusprogrammiga, kus õpetatakse mitmesuguseid müügitehnikaid.
  Erilist heameelt tunneb Äripäeva koolitusosakond suure huvi üle Tipptegijate Kooli vastu, mida juhib psühholoogiaprofessor Mare Pork.
  "Ehkki see aasta on olnud meie jaoks mõneti raskem kui eelnevad, rõõmustas see, et saime klientidelt nii palju positiivset tagasisidet ja et paljud neist, kes on korra meil käinud, tulevad teistelegi koolitustele," ütles Siilbek.
  Autor: Tea Taruste
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Henn Sarv: mõttetu hinnaga elektrit ei pea ostma
Kui sõltud elektri börsihinnast, lülita vool täna tunniks ajaks välja - mõttetu hinnaga pole mõtet elektrit osta, kirjutab IT-koolitaja Henn Sarv.
Kui sõltud elektri börsihinnast, lülita vool täna tunniks ajaks välja - mõttetu hinnaga pole mõtet elektrit osta, kirjutab IT-koolitaja Henn Sarv.
Balti aktsiaturud võtsid pangaaktsiate mõjul suuna allapoole
Balti aktsiaindeks kolmapäeval langes, kui viimaste päevade vedurid tulid hinnas allapoole. Langus oli põhjustatud Euroopa aktsiaturgude langusest ning sellest, et viimase kuu aja hinnaralli on investoreid pannud küsima, kas selline hinnatõus saab veel jätkuda, arvestades üldist majanduse olukorda?
Balti aktsiaindeks kolmapäeval langes, kui viimaste päevade vedurid tulid hinnas allapoole. Langus oli põhjustatud Euroopa aktsiaturgude langusest ning sellest, et viimase kuu aja hinnaralli on investoreid pannud küsima, kas selline hinnatõus saab veel jätkuda, arvestades üldist majanduse olukorda?
Reaalajas börsiinfo
Kui juhid, siis tee seda hästi
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Väikepruulijad pettusid valitsuses: see on näkku sülitamine
Väikestes õlletootjates tekitab vimma, et uue valitsuse tulekuga on jäänud toppama eelnõu, millega lubati tõsta väikeste õlletootjate õlleaktsiisi piirmäära. Rahandusministeerium soovitab väikeettevõtjatel taotleda teisi soodustusi.
Väikestes õlletootjates tekitab vimma, et uue valitsuse tulekuga on jäänud toppama eelnõu, millega lubati tõsta väikeste õlletootjate õlleaktsiisi piirmäära. Rahandusministeerium soovitab väikeettevõtjatel taotleda teisi soodustusi.
Elektrilevi saab 8 miljonit elektri mikrotootjate võrku ühendamiseks
Elektrilevi saab 8 miljonit eurot lisainvesteeringuteks ja mikrotootjate võrku ühendamiseks, selleks sõlmisid lepingu majandusminister Riina Sikkut ja Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm.
Elektrilevi saab 8 miljonit eurot lisainvesteeringuteks ja mikrotootjate võrku ühendamiseks, selleks sõlmisid lepingu majandusminister Riina Sikkut ja Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.