Kruuda ajakiri Bravo: esitada arve ja surra

15. jaanuar 2009, 14:46

Eile teatas venekeelse
seltskonnakroonika nädalakirja Bravo väljaandja Kalev Meedia, et ajakiri lõpetab
ilmumise. Kuid veel päev enne seda oli tellijaile saadetud veebruari arved.

Tallinna elanik Dmitri Piskoppel oli üllatunud, kui 10. jaanuaril võeti tema ajakirja Bravo tellinud abikaasa arvelt otsekorraldusega raha ajakirja veebruari tellimuse eest. Kui varem olid maksekorraldused 25kroonised, siis seekord küsiti 50 krooni. Selgitusse oli kirjutatud, et tasu jaanuari ja veebruari eest.

Täna hommikul sai Piskoppel teada, et Kalev Meedia lõpetab ajakirja väljaandmise. Nagu selgus firma omaniku Oliver Kruuda kommentaarist, pole peale jaanuari kahel esimesel nädalal ilmunud ajakirjanumbrite tema naisel lootust rohkem midagi saada.

Nüüd püüab Dmitri Piskoppel uurida Swedbankist, miks peab ta maksma ajakirja veebruarinumbrite eest, kui on teada, et juba jaanuaris enam midagi ei ilmu. "Summa on väike, kuid kui korrutada see tellijate arvuga, siis kokku saab kena kopika," rääkis Piskoppel.

Piskoppeli sõnul üllatas teda kiirus, millega väljaandja esitas arve ajakirja tulevaste numbrite eest kolm päeva enne ajakirja hingusele minemise ametlikku teadaannet.

Kalevi omanik Oliver Kruuda Kalevi omanik Oliver Kruuda

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. January 2009, 07:49
Otsi:

Ava täpsem otsing