Armin Karu valiti Poolas aasta ärimeheks

23. jaanuar 2009, 13:03

Poola Äriklubi Assotsiatsioon nimetas
Olympic Entertainment Groupi nõukogu esimehe Armin Karu aasta ettevõtjaks.

Armin Karule antakse auhind üle homme, teatas ettevõte.

Olympic Entertainment Groupi nõukogu esimehe Armin Karu sõnul on Poola mainekaimalt äriorganisatsioonilt aasta ettevõtja tiitli saamine suur au. „Usun, et Poola suuruse riigi äriliidrite poolt mulle omistatud aunimetus on ühtlasi tõsine tunnustus kogu Olympicu meeskonnale ja Eesti ettevõtlusele laiemalt,“ kommenteeris Karu.

Veel erilisemaks teeb Armin Karu hinnangul sündmuse tõsiasi, et samal tseremoonial saab Poola Äriklubi Assotsiatsioonilt olulise tiitli ka Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves.

Poola äri-Oscarina tuntud autiitliga tunnustab Poola Äriklubi Assotsiatsioon president Ilvese tööd ühtse Euroopa idee eestvedamisel, Euroopa Liidu laienemise toetamisel, demokraatia edendamisel ning Eesti, teiste Balti riikide ja Poola sõbraliku koostöö laiendamisel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. January 2009, 13:39
Otsi:

Ava täpsem otsing