Tippkokk Jamie Oliver pistab lusika Scandicu hotelli suppi

17. veebruar 2009, 14:52

Sellise pealkirja all edastab Kauppalehti
uudise, et televiisorist tuttav Briti menukokk Jamie Oliver uuendab Scandicu
hotelliketi menüüsid.

Põhjamaine hotellikett on sõlminud Briti tippkokaga kolmeaastase lepingu, mille järgi Oliver keskendub igal aastal ise sihtrühmale. Esimeses järjekorras on lapsed, kellele hotellikett pakub järgmisel suvel kõigis 150 hotellis uut toiduvalikut.

2Ootan väga koostööd Scandicuga,“ märkis Oliver. „Olen veidi uurinud keti hotelle ja mulle on avaldanud muljet, kuidas nad inimeste eest hoolitsevad. Olen hoolikas, valides ettevõtteid, kellega koostööd teen ja huvitun asjast vaid siis, kui meil on ühiseid väärtusi. Koostöö hotelliketiga on minu jaoks uus asi ja on kindlasti meeldiv tegeleda toiduga uuel alal,“ ütles Oliver ettevõtte teatel.

Eestis on Scandicul kaks hotelli: Pärnus Scandic Rannahotell ja Tallinnas Scandic Palace.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. February 2009, 14:52
Otsi:

Ava täpsem otsing