Parkimismajade arendaja: Venemaal konkurente pole

04. juuni 2009, 19:31

Äsja Venemaa parkimisärisse
sukeldunud AS Oilikeni juhatuse esimees Sergei Jurkini sõnul
on investeering perspektiivne, kuna parkimismajade arendajal pole
seal praktiliselt ühtegi konkurenti.

"Mitmekorruseliste parkimismajade ehitus pole Venemaal arenenud," rääkis Jurkin Delovõje Vedomostile, "ilmselt seetõttu, et see ärivaldkond pole nii kasumlik kui kauplemine naftatoodetega, sestap pole turunišš täna ka hõivatud."

Oilikeni asutatud Kaasani parkimismaju arendav fond on vaid finantsinstrument lisainvesteeringute ligimeelitamiseks. "See pole seal registreeritud kui juriidiline isik, investorite huve kaitseb Suurbritannia ettevõte Ak Bars Capital," vastas Jurkin küsimusele, kui keeruline oli Eesti kodanikel Venemaal ettevõtet registreerida.

"Minimaalne kapitali suurus on 25 miljonit rubla," märkis Jurkin asutaja poolt fondi investeeritud summa kohta.

Jurkin lisas, et Oilikeni parkimismajade projekt on pikaajaline ning arvestatud kaheksale aastale. Selle aja jooksul ehitatakse mitu parkimismaja, mille sisemine rentaablus peaks sõltuvalt konkreetsest objektist jääma 18-25% vahele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. June 2009, 19:31
Otsi:

Ava täpsem otsing