Juustumeistrid võitsid pühendudes

Ettevõtte juhataja Ago Tederi sõnul on ettevõte jõudnud oma tänasele tasemele tänu sellele, et on alati pühendunult tööd teinud. "Oleme tähtsustanud ettevõtte arengut, töötajate heaolu ning töökohtade juurdeloomist," kinnitab Teder. "Nüüd näeme, et meie arengut jälgitakse kõrvalt ning ka märgitakse ära."

Teder märgib, et tagantjärele on võimalik öelda, et ettevõte on teinud õigel ajal õigeid otsuseid ning hinnanud väärtusi, mis on kasu toonud nii ettevõttele, töötajatele kui klientidele. "Seda suunda on plaanis kindlasti ka jätkata," ütleb ta. "Kuid meie tegevuse eeldus on see, et oleme kahe jalaga maa peal - anname endale aru, et oleme tegelikult tavaline väikese Eesti ettevõte."

Teder lisab, et kuigi ettevõte areneb väga konservatiivselt, on Põltsamaa Meierei Juustutööstuse OÜ eesmärgiks kindlasti saada Eesti suurimaks juustutootjaks, säilitades seejuures kõrge toodangu kvaliteedi.

2009. aasta on juustutööstusele toonud nii mõndagi uut. "Oleme käiku lasknud uue puhastusseadme, uue külmajaama ja uue valmistoodangu lao," loetleb Teder. "Käesoleva aasta lõppu ja uue aasta algusesse mahuvad veel meie jaoks sellised suured sündmused nagu uue juustutootmisliini käikulaskmine, juustu soolamise täisautomatiseerimise käivitamine ning laialdased uuendused meie tooteportfellis, sealhulgas nii sortimendis kui ka pakendamises."

Tänapäeva ärimaailmas ja toiduainetööstuses on Põltsamaa juustutööstuse näol tegemist innovatiivse ettevõttega. Ainukese juustutööstusena Eestis on nad suutnud väärtustada inimeste jaoks niivõrd vajalikku toodet nagu vadak. Meile on koostööpartnerina oluline, et nad suudavad oma otsuseid kiiresti vastu võtta ja neid sama kiirelt ka ellu viia.

Hetkel kuum