Toomas Kivimägi: Luterma on pikaajaline investeering

10. september 2009, 14:09

Pärast börsilt lahkumist peab endise Kalevi
ja praeguse Luterma aktsionär Toomas Kivimägi kättejäänud aktsiaid pikaajaliseks
investeeringust, lootes ettevõtte väljavaadete paranemisele.

"Minu jaoks on nüüd tegemist pikaajalise investeeringuga ja lähiajal ma aktsiate müügivõimalust otsima ei hakka," ütles Kivimägi, kellel on kokku 7825 Luterma aktsiat.

"Jätsin Luterma aktsiad kätte, kuna pidasin börsihinda liialt madalaks," põhjendas väikeinvestor. Kivimägi loodab, et ettevõte parandab oluliselt oma majandusnäitajaid lähemal paaril aastal. Põhjust selleks tema arvates on.

"Piimatööstus ja kommivabrik on ikkagi perspektiiviga ja igati kaasaegsed tootmisüksused. Usun, et enamus kahjumlikest tegevustest muudes valdkondades on lõpetatud," rääkis Kivimägi, märkides samas, et küll ripub Lutermal õhus suhkrutrahv ja 100 miljoni kroonine vaie Alta Capital Partnersi ühe omanikuga Indrek Rahumaaga. "Seega riske siiski jätkub," nentis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. September 2009, 16:47
Otsi:

Ava täpsem otsing