Läti jääb devalveerimisjuttude peale stoiliseks

22. oktoober 2009, 10:14

Eile avaldasid mitmed välisanalüütikud taas
arvamust, et tuleval aastal Läti latt kindlasti devalveeritakse 15–30%, kuid ei
Läti peaminister ega kohalike pankade analüütikud lasknud end neist hinnanguist
kõigutada.

Eelkõige loeb siinkohal Läti keskpanga ja rahvusvaheliste kreeditoride – Euroopa Komisjoni ja IMFi – seisukoht, ütles majanduslehele Biznes Baltija Latvijas Krajbanka analüütik RBC Capital Marketsi ja Barclays Capitali eilseid hinnanguid kommenteerides. Seni toetavad nii Euroopa Komisjon kui ka IMF lati fikseeritud kursi püsimist.

Läti peaminister Valdis Dombrovskis ütles eile telesaates "900 sekundit", et „igasuguseid teateid lati stabiilsuse kohta on perioodiliselt ilmunud juba mitu aastat, kuid seni pole ükski neist veel tõeks saanud.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. October 2009, 10:15

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing