BÖRS: ING ja Lloyds miinuses, Electrolux ja Boliden plussis

26. oktoober 2009, 13:56

Euroopa aktsiaturud ei ole ühtset suunda
leidnud. Peamiste indeksite muutused on väikesed.

Oodatust paremast kvartalitulemusest raporteerinud Electroluxi aktsia hind tõusis 7 protsenti, 176,50 Rootsi kroonile. Euroopa suuruselt teise tsingitootja Bolideni aktsia hind tõusis 3,6 protsenti, 91,70 Rootsi kroonile. Ettevõtte kolmanda kvartali kasumiks tuli 683 mln Rootsi krooni, analüütikud ootasid 462 mln Rootsi kroonist kasumit.

Lloyds Banking Groupi aktsia hind langes 3,6 protsenti pennile 92,74 pennile. Bloombergi andmetel asjaga kursis olevate inimeste sõnul võib pank sel nädalal avaldada plaani 22,5 miljardi naela kaasamiseks. Pank plaanib pakkuda läbi õiguste pakkumise 11,5 miljardi naela eest uusi aktsiaid ja pakub võimalust vahetada 11 miljardi naela eest allutatud võlakohustusi aktsiateks.

ING aktsia hind langes 8,8 protsenti, 10,64 eurole. Pank plaanib müüa kindlustusärid ja emiteerida aktsiaid, et maksta valitsusele tagasi kümne miljardi euro suurust abipaketti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. October 2009, 13:56
Otsi:

Ava täpsem otsing