Jäger: maksusoodustuse peaks kaotama vastavalt perele

Katariina Krjutškova 14. november 2009, 09:45

Mind eluaseme maksusoodustuse lõpetamine ei puuduta, aga kui riik soovib selle erisoodustuse pealt koomale tõmmata, peaks siiski arvestama konkreetse võlgniku perekonnaseisuga, ütles Krediidiinfo asedirektor Alar Jäger.

„Kui perekonnas on lapsed, on ka palju rohkem kohustusi. Lapsed käivad koolis, lasteaias ja nii kergelt ära ei koli,“ ütles Jäger, Tema arvates tuleks soodustada paljulapselisi peresid. Jäger lisas veel, et üksikutel on märksa kergem elukohta vahetada.

Jäger nentis, et maksusoodustuse kaotamine on puhtalt poliitiline samm. Laenuvõlglasele tuleb piisava ajavaruga ette teatada, et selline erisoodustus tema jaoks varsti ei kehti. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. November 2009, 09:45
Otsi:

Ava täpsem otsing