Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SEB jaepangandus saab uue juhi

  SEB Panga juhatuse liige ning jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juht on alates 1. oktoobrist Eerika Vaikmäe-Koit.

  Jaepanganduse ja tehnoloogia valdkond on SEB Panga suurim äriüksus, kus töötab üle poole panga töötajatest ning mis annab ka ligi poole panga ärimahust. Valdkond teenindab panga ligi 500 000 aktiivset eraklienti ja 34 000 väikest ja keskmise suurusega ettevõtet ning vastutab terve panga tooteportfelli arendamise eest, teatas pank.
  „Oleme jaepanganduses suurte muutuste künnisel ning mul hea meel, et nende protsesside juhtimine on edaspidi Eerika kindlates kätes. Uus internetipank, erakliendihaldurite süsteemi rakendamine, sujuv euro kasutuselevõtmine nii kontorivõrgus kui e-teenustes on vaid mõned olulised teemad, mis jaepangandust lähiajal ees ootavad,“ rõhutas SEB juhatuse esimees Riho Unt, kes viimased kolm aastat juhtis jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonda.
  Vaikmäe-Koit: uusi eluasemelaene septembris 40 protsenti rohkem
  „Majanduskasvu taastumine on pannud nii ettevõtted kui ka eraisikud jälle mõtlema oluliste otsuste langetamise üle ning SEB on valmis aitama kliente nii hea nõu kui finantseerimisega. Ettevõtete poolel on hetkel kõige aktiivsemad teenindusettevõtted, kes seoses euroks valmistumisega uuendavad oma makselahendusi - tellimusi kaarditerminalidele on tavapärasest kaks korda rohkem. Ettevõtete laenunõudlus ei ole veel taastunud, kuid oleme selleks valmis," rääkis jaepanganduse uus juht.
  Uute eluasemelaenude maht on septembris olnud ligi 40 protsenti suurem kui aasta tagasi ja üle kahe korra suurem kui jaanuaris 2010. "Hoolimata paranenud kindlustundest, maandavad erakliendid vastutustundlikult laenuga kaasnevaid riske - kui töökaotuse vastu oli septembris 2009 kindlustatud 25 protsenti uutest laenudest, siis hetkel on kaitse juba 40 protsendil uutest laenudest," märkis Eerika Vaikmäe-Koit.
  Uued tuuled ei puhu samas ainult laenuturul - SEB tuleb oktoobris välja uue internetipangaga.
  Eerika Vaikmäe-Koit on pangas töötanud erinevatel positsioonidel nii äri- kui tugifunktsioonide poolel alates 1996. aastast. Aastatel 2001-2005 oli ta jaepanganduse divisjoni juhi asetäitja, 2005-2008 juhtis ta SEB Grupis erinevaid piiriüleseid projekte. 2008. aastast asus Eerika juhtima SEB Panga tugiüksuste valdkonda, ehk personali-, õigus- ning turunduse ja kommunikatsiooni funktsioone.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Infoturbe ekspert: identiteedivargusi on rohkem kui maailmas inimesi, teadlikkus peab tõusma
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
USA aktsiaturud alustasid juulit tõusuga
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Liina Kersna jääb ametisse Valitsuses ei tohi alla 7 liikme
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Haapsalu raudtee pikendamine liigub teadmata tulevikku
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.