• Jaga lugu:

  SEB jaepangandus saab uue juhi

  SEB Panga juhatuse liige ning jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juht on alates 1. oktoobrist Eerika Vaikmäe-Koit.

  Jaepanganduse ja tehnoloogia valdkond on SEB Panga suurim äriüksus, kus töötab üle poole panga töötajatest ning mis annab ka ligi poole panga ärimahust. Valdkond teenindab panga ligi 500 000 aktiivset eraklienti ja 34 000 väikest ja keskmise suurusega ettevõtet ning vastutab terve panga tooteportfelli arendamise eest, teatas pank.
  „Oleme jaepanganduses suurte muutuste künnisel ning mul hea meel, et nende protsesside juhtimine on edaspidi Eerika kindlates kätes. Uus internetipank, erakliendihaldurite süsteemi rakendamine, sujuv euro kasutuselevõtmine nii kontorivõrgus kui e-teenustes on vaid mõned olulised teemad, mis jaepangandust lähiajal ees ootavad,“ rõhutas SEB juhatuse esimees Riho Unt, kes viimased kolm aastat juhtis jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonda.
  Vaikmäe-Koit: uusi eluasemelaene septembris 40 protsenti rohkem
  „Majanduskasvu taastumine on pannud nii ettevõtted kui ka eraisikud jälle mõtlema oluliste otsuste langetamise üle ning SEB on valmis aitama kliente nii hea nõu kui finantseerimisega. Ettevõtete poolel on hetkel kõige aktiivsemad teenindusettevõtted, kes seoses euroks valmistumisega uuendavad oma makselahendusi - tellimusi kaarditerminalidele on tavapärasest kaks korda rohkem. Ettevõtete laenunõudlus ei ole veel taastunud, kuid oleme selleks valmis," rääkis jaepanganduse uus juht.
  Uute eluasemelaenude maht on septembris olnud ligi 40 protsenti suurem kui aasta tagasi ja üle kahe korra suurem kui jaanuaris 2010. "Hoolimata paranenud kindlustundest, maandavad erakliendid vastutustundlikult laenuga kaasnevaid riske - kui töökaotuse vastu oli septembris 2009 kindlustatud 25 protsenti uutest laenudest, siis hetkel on kaitse juba 40 protsendil uutest laenudest," märkis Eerika Vaikmäe-Koit.
  Uued tuuled ei puhu samas ainult laenuturul - SEB tuleb oktoobris välja uue internetipangaga.
  Eerika Vaikmäe-Koit on pangas töötanud erinevatel positsioonidel nii äri- kui tugifunktsioonide poolel alates 1996. aastast. Aastatel 2001-2005 oli ta jaepanganduse divisjoni juhi asetäitja, 2005-2008 juhtis ta SEB Grupis erinevaid piiriüleseid projekte. 2008. aastast asus Eerika juhtima SEB Panga tugiüksuste valdkonda, ehk personali-, õigus- ning turunduse ja kommunikatsiooni funktsioone.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: tulemuste sadu ning Hiina hirmud börsil
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.