• Jaga lugu:

  Sponsoreid tabas Mati Alaveri läbirääkimiste uudis ootamatult

  "Ma praegu kukun toolilt maha seda kuuldes," reageeris Saku Õlletehase turundusjuht Kadri Ärm.
  "Meie kõrvu pole sellist juttu üldse kostunud. Meie omavahelistes kõnelustes suusaliiduga ei ole see kordagi teemaks tulnud ja ma ei oskagi praegu kohe rohkem kommenteerida," märkis Ärm.
  Ärm kahtles meedias levinud info tõesuses. "Juhul kui Alaver otsustaks tõesti lahkuda, siis ma ei oska praegu Saku Õlletehase võimalikke edaspidiseid käike kommenteerida," lisas ta. Saku Õlletehas on olnud üks Eesti suusatajate sponsor.
  Ka teise Eesti suusakoondise suursponsori EMT juht Valdo Kalm oli uudist kuuldes üllatunud. "Ah soo, või selline uudis? Ma pean selle üle põhjalikult järele mõtlema!" ütles Kalm.
  Ettevõtja Arti Arakas ei soovinud teemat kommenteerida, sest on enda sõnul Alaveriga liiga lähedalt seotud.
  Kauaaegne Eesti murdmaasuusatamise koondise peatreener Mati Alaver võib hakata juhendama Venemaa suusakoondist, teatas Delfi eile ennelõunal. Juba enne tunni aja möödumist sellest kinnitati Venemaa Suusaliidust Delfile, et Ves-Sportis ilmunud artikkel ei vasta tõele.
  "Meile on täna (eile - toim) juba kümme korda selle artikli pärast helistatud. Oleme ka ise sellest informatsioonist väga üllatunud," kinnitati Venemaa Suusaliidust. "Ajaleht mõistis suusaliidu presidendi Jelena Välbe sõnu valesti."
  Delfile antud kommentaaris kinnitas Alaver, et Venemaa Suusaliit on teinud talle ettepaneku asuda nende suusakoondise juhendajaks. "Venemaa Suusaliit on oma presidendi Jelena Välbe kaudu teinud mulle ettepaneku asuda nende koondise peatreeneriks alates 2011. aasta maist. See on kõik, mida saan praegu öelda, sest läbirääkimised seisavad alles ees ja praegu on mul kehtiv leping Eesti suusaliiduga," kommenteeris Alaver Delfi Spordile.
  Alaver peaks asuma Venemaa koondise peatreeneriks järgmise aasta maist. Sinnani töötab Alaver Eesti suusameeskonna juhina.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
USA majanduskasv alla ootuste; börsid sellegipoolest plussis
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Pankrotihaldur pani T1 oksjonile
Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma Tallinna Moekombinaat siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läks võlgade katteks enampakkumisele. Kaubanduskeskuse alghind on 85 miljonit eurot.
Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma Tallinna Moekombinaat siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läks võlgade katteks enampakkumisele. Kaubanduskeskuse alghind on 85 miljonit eurot.