Goldman piirab Facebooki aktsiapakkumist

Rait Rebane 17. jaanuar 2011, 20:58

Goldman Sachsi Ühendriikide kliendid, kes tahtsid paigutada raha Facebooki peavad oma plaanid ümber seadma.

Wall Street Journal’i teatel on investeerimispank on otsustanud mitte müüa oma USA klientidele 1,5 miljardi dollari suurust sotsiaalvõrgustiku Facebooki aktsiapakki. Goldman teatas oma avalduses, et meedia suure tähelepanu tõttu ei oleks aktsiamüük kooskõlas USA seadustega.

Ajalehe teatel alustas pank Aasia klientide informeerimist pühapäeva õhtul, ning USA ja Euroopa kliendid said otsusest teada täna. Teates on kirjas, et Goldmani otsus välja jätte Ühendriikide kliendid ei ole tingitud teiste osapoolte, sealhulgas ka SEC-i nõudmistest.

Facebooki esindajate sõnul on tegemist Goldmani enda otsusega. Pühade tõttu on Wall Street suletud ning Goldmani aktsia on reedesel sulgemishinnal 175.00 dollaril.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. January 2011, 20:58
Otsi:

Ava täpsem otsing