Burberry riided üha enam moes

Fredy-Edwin Esse, California 18. jaanuar 2011, 12:41

Tuntud rõivafirma Burberry teatas tugevast käibekasvust läinud aasta viimases kvartalis.

Moelooja üleüldine käive kasvas läinud kvartalis aastatagusega võrreldes 27%, vahendab BBC News. Jaemüük kasvas firmal 36% ning hulgimüük 15%. Burberry sõnul tulevad 2010. aasta kasuminumbrid prognooside kõrgemasse otsa.

"Arengud jaemüügis, tootearenduses ja uutel turgudel lisavad vaid kindlust, kui me vaatame tulevikku," ütles firma tegevjuht Angela Ahrendts. Firma sõnul näidati väga häid tulemusi eelkõige Suurbritannias, Prantsusmaal, Hongkongis ning Taiwanis.

Firma avas kvartali jooksul seitse poodi, nende hulgas Sao Paulos, Milaanos ja Pekingis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. January 2011, 07:06
Otsi:

Ava täpsem otsing