Läbi raskuste tähtede poole

ÄP 21. jaanuar 2011, 00:00

"Varietee" on särisevate muusikaliste numbritega täidetud emotsionaalne lugu sellest, kuidas elus tuleb teha ise kõik selleks, et ulmelised unistusedki teoks saaksid.

Film "Varietee" räägib unistustest ja nende poole rühkimisest. Loo keskmes on Ali (Christina Aguilera), väikelinna tüdruk, kellel on suur hääl ja veel suuremad unistused. Los Angelesse jõudes saab ta ettekandjaks kunagise staari Tessi (Cher) teatris The Burlesque Lounge, mis on sarnaselt oma omaniku ja peaesinejaga näinud palju paremaid aegu. Rabavad kostüümid ja julge koreograafia jätavad uustulnukale sügava mulje ja ta kinnitab endale, et ühel päeval särab temagi sel laval.

Töö käigus sõbruneb ta ühe tantsijaga, soetab endale alatu ja kadeda vaenlase ning võidab baarmen Jacki (Cam Gigandet) südame. Teravmeelse mänedžeri (Stanley Tucci) ja konferansjee (Alan Cumming) abil jõuab Ali viimaks leti äärest ka lavale.

Teater võib tänu tema häälele uuesti hiilgama hakata, kuid ootamatult saabub karismaatiline ettevõtja ahvatleva pakkumisega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing