Teabeameti uueks juhiks võib saada presidendi kantselei direktor

Silvia Kruusmaa 24. jaanuar 2011, 15:30

Riigikogu julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjon arutas oma tänasel istungil teabeameti peadirektori ametisse nimetamist ja otsustas toetada kaitseministri Jaak Aaviksoo poolt esitatud Rainer Saksa kandidatuuri sellele ametikohale.

Vastavalt julgeolekuasutuste seadusele nimetab teabeameti  juhi ametisse valitsus asjaomase ministri ettepanekul, kuulates ära riigikogu julgeolekuasutuste järelevalve komisjoni seisukoha, teatas riigikogu pressitalitus.

Hetkel töötab Rainer Saks Vabariigi Presidendi kantselei direktorina.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. January 2011, 15:30

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing