Baltemi juht: kultuuriminister on ärapanija

Piret Reiljan, Väinu Rozental 05. märts 2011, 15:17

Ministritest tõusevad rohkem esile need, kes ei saanud kuigi hästi hakkama, need on kultuuriminister ja majandusminister, vastas ASi Baltem juht Meelis Mitt küsimusele, kuidas hindate ministrite tööd.

„Kultuuriminister on näotult lahendanud skandaale. Näiteks palku ja muid selliseid asju ei tohiks tuua avalikkuse ette, eriti kui nii on inimeste vahel kokku lepitud – see on minu arvates sigadus täiesti,“ põhjendas Mitt on valikut. „Ma eeldan, et kultuuriminister Laine Jänes on loomult ärategija või ärapanija. Kuulab vähe inimesi, ma arvan.“

Mitt ütles, et ka majandusminister Juhan Parts ei kuula inimesi. „Parts ütleb küll, et kuulab näiteks ettevõtjaid, aga kui konkreetsete ettevõtjatega kokku saab, on puha üldine jutt,“ kurtis Mitt.

Paar head sõna oli Mitil öelda sotsiaal- ja siseministri kohta. „Sotsiaalminister on täitsa normaalselt hakkama saanud, kuigi teda rünnatakse igasuguste lollide asjadega, ja siseminister on ka enam-vähem, välja arvatud üksikud imelikud väljendid,“ lisas Mitt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2011, 15:18
Otsi:

Ava täpsem otsing