Põllumajandustootjate juht: põllumajandusminister tulgu võitja erakonnast

05. märts 2011, 14:56

Mulle meeldiks, et ükskõik, kes võidaks valimised, tuleks põllumajandusminister samast erakonnast, ütles Jõgevamaa Põllumajandustootjate Liidu tegevdirektor Urmas Ingver.

„Kui põllumajandusminister on valitsuses väikese puudli rollis, on väga raske milleski kokku leppida,“ põhjendas Ingver. „Kui põllumajandusminister tuleks aga Reformierakonnast, võiks põllumehed loota näiteks suuremaid investeeringuid.“

Ingver ütles, et kuna ettevõtjatel on olnud raske aeg, pole ta väga süvenenud sellesse, kuidas ministrid on oma tööga hakkama saanud. „Kui kedagi esile tõsta, siis võib-olla… Ligi võidakse kiruda, kuid ta on oma jäikusega eesmärgid saavutanud ja eelarve tasakaalus hoidnud,“ lausus Ingver.

Ingveri hinnangul pole Andrus Ansipi valitsus väga hukatuslikult tegutsenud. „Kui Ansip pärast valimisi jätkab, on vähemasti teada, mida oodata,“ sõnas Ingver. „Erilisi illusioone mul siis ei ole, töökohti juurde ei looda ja Eesti ettevõtete vastu suurt huvi pole. Uute töökohtade eest peame tänama pigem Soomet, kus meie inimesed üha rohkem tööl käivad.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2011, 14:57
Otsi:

Ava täpsem otsing