• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Flybe loob 100 uut töökohta

  Lennufirma, mis ostis 18. augustil koos Finnairiga Finnish Commuter Airlinesi (Finncomm), avaldas eile oma uued lennumarsruudid.
  Uus laiendatud lennuliiniprogramm hõlmab viit uut marsruuti Tallinnast, kolme Helsingist ning paljunõutud rahvusvahelist marsruuti Tartu ja Helsingi vahel kuus korda nädalas. Üheksast uuest marsruudist neli pakub mitut igapäevast lennusagedust, millest igaühega kaasneb valikuvõimalus kuni kolme lennu vahel päevas.
  Eestlased saavad tööd Soome ja Eesti vahel. Flybe Europa tegevdirektor Mike Rutter ütles, et Flybe on äärmiselt uhke avanenud võimaluse üle teenindada Eesti ning Põhjamaade ja Balti riikide elanikke, samuti soomlasi.
  Uute marsruutide nimekiri hõlmab uusi sihtkohti nii Tallinnast kui ka Helsingist toimuvatele väljalendudele, muutes lennufirma teatel piirkondlikud õhureisid taskukohasemaks ja kättesaadavamaks. Lennupiletihinnad Eesti liinidel algavad 39 eurost (Tallinnast Turusse ja Tamperesse ning Tartust Helsingisse) ning 49 eurost Tallinnast Stockholmi, Oulusse ja Vaasasse.
  Avatavate lennuliinidega loodetakse elavdada Eesti majandust ning turismi, lisaks luuakse ka ligikaudu 100 uut töökohta. Rutteri sõnul nendest vähemalt pooled jäävad eestlastele, sest Eesti-Soome lennuliinid loodetakse mehitada eestlastega.
  "Flybe partnerlus Finnairiga pakub sama kõrgeid teenindusstandardeid, nagu reisijad on harjunud ootama Finncommilt - ja rohkemgi," rääkis Rutter. "Meie ühine nägemus on, et Flybest saab Põhjamaades ja Balti riikides juhtiv piirkondlik lennuliin." Ta valgustas ka Flybe laienemisplaane, mis tähendaks uute marsruutide loomist Lätti, Leetu ja Taani.
  Soome turistil lihtsam tulla. EASi Turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso sõnul on hea uudis just see, et avatakse lennuliinid teistesse Soome linnadesse. "Kui me tahame, et Soome turistide arvu kasv oleks sama kõrge, nagu ta on olnud varasematel aastatel, siis tulebki vaadata Helsingist kaugemale," sõnas Mutso pressikonverentsil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Toidutööstuse juht: uus reaalsus on oluliselt kallim
Väga tõenäoliselt mõjutab alanud toormete hinnaralli toiduhindu nii sügisel kui ka 2023. aastal, kirjutab toidutööstusettevõtte Orkla Eesti juhatuse esimees Kaido Kaare vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Väga tõenäoliselt mõjutab alanud toormete hinnaralli toiduhindu nii sügisel kui ka 2023. aastal, kirjutab toidutööstusettevõtte Orkla Eesti juhatuse esimees Kaido Kaare vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Homsest saab kaubelda Punktide aktsiatega
Punktid Technologies vastab Nasdaq Tallinna teatel kõigile börsil noteerimise tingimustele ning kauplemine võib First Northi alternatiivturul alata neljapäeval.
Punktid Technologies vastab Nasdaq Tallinna teatel kõigile börsil noteerimise tingimustele ning kauplemine võib First Northi alternatiivturul alata neljapäeval.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Netflix koondas tulude langemise tõttu 150 inimest
Netflix koondas töötajad vaid kuu aega pärast seda, kui teatas, et kaotas esimest korda viimase kümnendi jooksul tellijaid.
Netflix koondas töötajad vaid kuu aega pärast seda, kui teatas, et kaotas esimest korda viimase kümnendi jooksul tellijaid.
Soome suur automüüja läks rootslastele
Soome autokaubanduses toimuvad suured muutused, sest üks selle peamisi tegijaid Laakkoneni autokontsern müüakse kogu tegevusega Rootsi, kirjutab Kauppalehti.
Soome autokaubanduses toimuvad suured muutused, sest üks selle peamisi tegijaid Laakkoneni autokontsern müüakse kogu tegevusega Rootsi, kirjutab Kauppalehti.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.