Alyona Stadnik • 26. august 2011 kell 11:46

"Minu eelistusest ei sõltu midagi"

Tavidi AS nõukogu esimehe ja suuromaniku Alar Tammingu sõnul ei ole tal presidendivalimistel eelistusi ning ta on selles suhtes pragmaatiline.

„Need on poliitilised mängud, mida ma vaatan ja jälgin. Minu eelistusest ei sõltu midagi ning ma olen selle teema suhtes pragmaatiline,“ kommenteeris Taming.

Eesti Arengufondi  nõukogu esimees Raivo Vare eelistab presidendivalimistel Toomas Hendrik Ilvest. „Võrreldes Indrek Tarandiga on Ilves rohkem stabiilsem ning tal on olemas kogemustepagas," vastas Vare päevaküsimusele.

Riigikogu erakorraline istungjärk, mil toimub esimene presidendi hääletusvoor riigikogus, on 29. augustil. Teine ja kolmas hääletusvoor riigikogus toimub vajadusel 30. augustil. Äripäev küsib täna, keda Teie eelistate presidendivalimisel.

Hetkel kuum