• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  III koht: Saarek pingutab ja õpib oma vigadest

  AS Saarek ostab metsamarju ja seeni kokku Eestist, Lätist, Rootsist, Valgevenest, Ukrainast ja Venemaalt. Ettevõtte peamised kliendid külmutatud metsamarjade valdkonnas on Euroopa toiduainetööstused ning Aasia farmaatsiatööstus. Marjalisandite puhul aga kasutavad Saareki teenust ja toodangut eelkõige piima- ja jäätisetööstused, edaspidi on neil plaanis pakkuda toodangut ka pagaritööstustele.
  ASi Saarek juhataja Raul Kets ütleb, et ega nende edukuse taga mingit erilist tegurit olegi - lihtsalt on püütud kogu aeg kõvasti tööd teha, see ongi põhiline.
  "Ma ei ütleks, et oleme viimaste aastate jooksul teinud midagi oluliselt teistmoodi kui varem," sõnab ta. "Kuigi eks oma vigadest püüame kindlasti õppida ja anda endast parimat." Kets usub, et edule on suuresti kaasa aidanud hea koostöö paljude partneritega.
  "Tulevikus soovime olla ikka usaldusväärne partner kõigile, kellega koostööd teeme," märgib Kets.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.