• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Bernanke: oleme valmis

  Föderaalreserv on valmis astuma järgmisi samme, et aidata nõrka majanduse taastumist, mida hoiab tagasi kesine tööturg ja finantsprobleemid Euroopas.

  „Föderaalreservi komitee jälgib tähelepanelikult majanduse arengut ning on valmis täide viima meetmeid, et soodustada tugevamat taastumist hinnastabiilsuse kontekstis,” ütles Föderaalreservi esimees Ben Bernanke.
  Tingituna vaevalisest töökohta kasvust, mis on otseselt mõjutanud ka tarbijakindlust, ärgitas Bernanke seadusandjaid mitte kärpida eelarve kulutusi lühiajaliselt liiga kiiresti. Bernanke ütles, et valitsuse liiga kiire rihma pingutamine tähendaks maailma suurimale majandusele aeglustumist. Ameerika SKP kasvas 1. poolaastal pisut üle 1%.
  „Tähtis on vältida fiskaalmeetmeid, mis võiksid varjutada praegust majanduse taastumist,” ütles Bernanke.
  Bernanke sõnul avaldavad Euroopa finantsprobleemid mõju ka USA majapidamiste ja äride meeleoludele.
  Föderaalreservi esimees rõhutas, et kõrgem inflatsioon selle aasta esimeses pooles ei ole juurdunud ning hinnasurve jääb lähitulevikus nõrgaks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Läti läheb lukku
Läti valitsus avalikustas plaani, mille järgi kehtestatakse riigis ligikaudu kuuks ajaks ulatuslikud piirangud COVID-19 vastu võitlemiseks, vahendab Läti ringhääling.
Läti valitsus avalikustas plaani, mille järgi kehtestatakse riigis ligikaudu kuuks ajaks ulatuslikud piirangud COVID-19 vastu võitlemiseks, vahendab Läti ringhääling.