Ericsson Eesti: tootmise langus on Jaapani maavärina järelmõju

Birjo Must 04. november 2011, 10:39

Ericsson Eesti tootmismahud on viimasel ajal vähenenud, kuid ettevõtte teatel on tegemist lihtsalt Jaapani maavärina järgse stabiliseerumisega, kirjutab news2biz Estonia.

Eesti suurimal elektroonikaseadmete tootjal Ericssonil on tootmismahud vähenenud. Ericssoni emaettevõtte pressiesindaja Milla Nummenpää rääkis news2bizile, et tegelikult on see tagasijõudmine normaalsele tasemele.

“Pärast Jaapani maavärinat tõusis meil tootmise tase kõrgemale kui tavaliselt. Maavärinaga seotud kahjustuste eest on juba hoolitsetud ja nüüd tootmismahud normaliseeruvad,” ütles ta. Nummenpää sõnul pole töötajate arv Ericsson Eestis muutunud.

Samal ajal on mitmes teises töötleva tööstuse harus näha korralikke kasvunumbreid. Masinatööstuse tootmismahud kasvasid septembris võrreldes möödunud aastaga 16,4%, samas kui elektriseadmete, kemikaalide ja metallitoodete mahud kasvasid vastavalt 10,5%, 10,4% ja 10%.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    04. November 2011, 10:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing