• Jaga lugu:

  EL ootab Suurbritannialt 26 miljardit naela

  The Telegraph kirjutab, et Euroopa liit nõuab Suurbritannialt 26 miljardi naelast abi IMFile.

  Euroopa rahandusministrid püüavad jõuda kokkuleppele 200 miljardi euroses laenud IMFile, et päästa ühisraha. Kolm neljandiku rahast peaks tulema euroala riikdielt, kuid ka Suurbritannial palutakse skeemis osaleda.
  Numbrid viitavad, et Euroopa Liidu ametnikud ootavad Suurbritannialt Euroopas suuruselt teist panust. Suurbritannia peaminister on korduvalt kinnitanud, et IMFile ei anta täiendavat raha euro päästmiseks. Suurbritannia on niigi andnud Iirimaale, Kreekale ja Portugalile 12 miljardi naela eest laene ja garantiisid.
  Selle kuu algul määrasid Europa liidu riigid tänase päeva tähtajaks, et kaasata 200 miljardit eurot uusi laene IMFile euroala kriisiga tegelemiseks.
  Üks Euroopa Liidu ametnik ütles, et Suurbritannialt oodatakse jätkuvalt 30,9 miljardi euro ehk 25,9 miljardi naela panustamist, millega oleks Ühendkuningriik suuruselt teine panustaja Saksamaa järel, andes Prantsusmaaga võrdse panuse.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nordecon ehitab 17 miljoni eest Ahtri tänavale büroohoone
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Kuidas väljuda õpilasfirma programmist päris firma omanikuna Samm-sammult: kuidas teha edukas äri
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Arvuti hakkab elektri asemel kasutama valgust
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.