Jaga lugu:

BlackBerry tootja saab Eesti juurtega tegevjuhi

Pikki aastaid Ericssonis juhtival kohal töötanud Kristian Tear saabus eile eralennuga Saaremaale, et siin enne Kanadasse lendamist ja BlackBerry telefone tootvas Research in Motion’is (RIM) tegevjuhina alustamist pere seltsis puhata.

Kristian Tearile Kuressaare lennujaama vastu tulnud ema Mai-Liis Teär rääkis Saarte Häälele, et Kristian on tuntud Saaremaa laevaehitajate Teäride suguvõsast.

Stockholmis sündinud ja seal kõrghariduse omandanud Kristian Tear on kogu oma senise tööelu “kõrgelt lennanud”.  Tear alustas oma karjääri Stockholmis Ericssonis, kus ta oma ülikooli lõputöö nii edukalt tegi, et tal paluti sinna tööle jääda.

Tänavu sai ta suure pakkumise Kanadast BlackBerry telefonide tootjalt ning mais teavitaski RIM avalikkust kahe uue juhtivtöötaja valimisest, üheks neist osutus Saaremaa juurtega Kristian Tear.

 

Jaga lugu:
Hetkel kuum