Indrek Kald • 3. november 2012 kell 7:14

Kallas: selge signaal, et midagi on valesti

Reformierakondlasest Riigikogu liiget Kaja Kallast üllatas väga, millist turbulentsi tekitas valdava seisukohaga mittenõustumine parteis ja see on tema meelest selge signaal, et midagi on valesti.

"Senikaua, kuni seda probleemi eitatakse, siis ilmselt ei ole sellele lahendusi pakkuda, aga meil on plaanis," ütles ta ERRile ning viitas suuremale nõupidamisele eeloleval teisipäeval, kus kindlasti neid lahendusi arutatakse.

Kallas tunneb muret Reformierakonna varjatud rahastamise skandaal mõju pärast parteile ja teeb erakonnale ettepaneku suud korralikult puhtaks rääkida, sest vastasel korral jääb must plekk külge kõigile liberaalse maailmavaate kandjatele.

Kallast üllatas suur vastukaja tema üleeilsele blogipostitusele, kus ta väitis, et seni, kuni Reformierakond eitab erakonna rahastamise probleemi olemasolu, ei saa lahendust tekkida.

"Kindlasti tuleks avalikult arutada neid asju ja vaadata otsa sellele, et probleem on ju olemas," selgitas ta ning lisas, et viga on tulnud sellest, et umbes poolt ühiskonnast ei ole väga kuulatud või ei ole arvesse võetud.

Hetkel kuum