• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Microsoft hakkab sagedamini Windowsi uuendama

  Microsoft plaanib üle vaadata, kuidas arendatakse Windowsi operatsioonisüsteemi, et käia kaasas Apple'i ja Google'i konkurentsiga, vahendab Bloomberg asjaga kursis olevaid inimesi.

  Microsoft kavatseb hakata tarkvara sagedamini uuendama, mitte iga kahe või kolme aasta järel, nagu seni, vaid kord aastas. Esimesed sellised uuendused peaksid tulema 2013. aastal.
  Uus lähenemine võib aidata Microsoftil vastata tööstusharu muutustele ja integreerida kiiremini uusi tehnoloogiaid.
  USA Windowsil jooksvate arvutite müük on kukkunud 21 protsenti alates ajast, kui toodi välja uusim opsüsteem Windows 8, selgus NPD Groupi uuringust.
  Neljapäeval teatas Microsoft, et Inteli protsessoriga Surface tahvelarvuti odavamad mudelid hakkavad maksma 899 dollarit ja hinnas ei sisaldu sisseehitatud klaviatuuriga kaaned. See on pannud analüütikuid küsima, et kas paljude tarbijate jaoks ei ole hinnaga veidi üle pingutatud. Microsoft ei ole veel otsustanud, kas tihedamad uuendused saavad olema tasuta või olemas olevatele kundedele madala hinnaga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi