• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Otsuse määras agendi kodakondsus

  Kohtuotsuse ettelugemisel selgus, et Andrus Suklese õigeksmõistmise taga on puudused politsei töös.

  Nimelt selgitas kohtunik Aime Ivanson kohtuotsust avaldades, et Suklese vastu kogutud tõendid osutusid ebaseaduslikeks seetõttu, et politseiagendina kasutati inimest, kes ei olnud Eesti kodanik, kuid tol ajal kehtinud seadus nõudis seda, vahendas Delfi.
  Harju maakohus mõistis täna Suklese tapmisele kihutamise katses õigeks. Süüdistuse järgi tellis ta oma endise äripartneri Tullio Libliku mõrva. Suklese selline soov leidis ka kohtus kinnitust, kuid kogutud tõendid osutusid ebaseaduslikeks ja seetõttu kohtukõlbmatuteks.
  Libliku esindaja Maria Mägi-Rohtmets ütles, et Libliku jaoks oli oluline, et tänu politsei sekkumisele teda ei tapetud.
  "Kohtus leidis kinnitust, et Andrus Sukles soovis Tullio Liblikut tappa ja politsei hoidis tapmise ära. Politsei võis teha küll formaaljuriidilisi vigu, kuid Tullio Libliku jaoks on kõige tähtsam see, et ta jäi tänu politsei õigeaegsele sekkumisele ellu," teatas Mägi.
  Riigiprokurör Steven-Hristo Evestus ütles, et kavatseb otsuse kindlasti edasi kaevata.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Apple ja Amazon jäid ootustele alla
Tarneahela probleemid kimbutasid kolmandas kvartalis nii Apple'it kui ka Amazoni ning mõlemaid jäid analüütikute prognoosidele alla, vahendab CNBC.
Tarneahela probleemid kimbutasid kolmandas kvartalis nii Apple'it kui ka Amazoni ning mõlemaid jäid analüütikute prognoosidele alla, vahendab CNBC.
Esimesel koroonaaastal kasvasid tervishoiukulud Eestis 167 miljoni euro võrra
Möödunud aasta algul puhkenud pandeemia mõju tervishoiule iseloomustavad ühelt poolt suurenenud erakorralised kulud, teisalt seiskunud plaaniline ravi. Seega jäid raviteenuste kulud erakorralise olukorra perioodil võrreldes eelneva aastaga väiksemaks.
Möödunud aasta algul puhkenud pandeemia mõju tervishoiule iseloomustavad ühelt poolt suurenenud erakorralised kulud, teisalt seiskunud plaaniline ravi. Seega jäid raviteenuste kulud erakorralise olukorra perioodil võrreldes eelneva aastaga väiksemaks.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.