Kristi Malmberg • 19. märts 2013 kell 6:23

Palace teeb Tallinn Hotelsist suurfirma

Palace’i ülevõtmine teeb Tallinn Hotelsist Eesti suurima hotellide arvuga operaatori.

Kuigi hotellinduses arvestatakse majutusasutuste pakkujate suurust tubade arvu järgi ja Tallinn Hotelsi viis väikest hotelli ühtekokku 314 toaga (koos Palace’iga) jäävad alla gigantidele nagu Viru (516 tuba) või Olümpia (390), on kohalikul kapitalil põhinev ettevõte märkamatult kasvanud hotellide arvult Eesti suurimaks hotellioperaatoriks, kirjutab Eesti Päevaleht.

Raivo Remmelgale ja Ruslan Rastoštšenkovile kuuluv Aldera Hotell OÜ ja Tallinn Hotelsi kaubamärgi all tegutsev ettevõte alustas 2005. aastal Portuse hotelliga. Aasta pärast avati majadeportfellis kõige luksuslikum Savoy butiikhotell ja 2007. aastaks valmis ka nullist ehitatud Bern.

Kõigi nelja ja viiendana 1. maist lisanduva, Vabaduse väljaku äärse Palace’i hotelli tegevjuht Ain Käpp nentis, et eelmisel aastal 75. tegevusaastat tähistanud hotelli lisandumine ettevõtte portfelli tähendab juba, et end väikefirmaks pidav Tallinn Hotels laveerib suureks ettevõtjaks kasvamise piiril.

Hetkel kuum