Pille Ivask • 15. juuli 2013 kell 9:53

Kivirähk: tore, et Edgar on nii aus

„On ju väga tore, et inimene saab oma võlad tasutud,“ kiitis kirjanik Andrus Kivirähk Savisaart, kes maksis autoritasust 200 000 eurose võla.

„Ma suhtun sellesse väga hästi, et inimene on nii aus ja maksab kõik kinni,“ jätkas Kivirähk. „Arvan, et raudselt on võimalik see summa Eesti oludes teenida, kui igale Keskerakonna liikmele antakse käsk, et ta peab ostma 200 euro eest Savisaare raamatuid. Siis tuleb see raha ludinal kokku. Isegi 500 eurot võib nõuda igaühe käest, pole ka probleemi. Sõjaväelise ordu jaoks nagu Keskerakond pole probleem see raha kokku saada.“

Äripäev uuris, kuidas raamatu(id) avaldanud inimesed suhtuvad sellesse, et Edgar Savisaar maksis üle 200 000 euro suuruse võla kinni autoritasust, mille sai raamatu „Tõde Eestist“ eest.

Hetkel kuum