Ave Lepik • 28. november 2013 kell 8:43

Briti ärimees tahab Koplisse investeerida 100 miljonit eurot

Hiljuti Kopli liinide ostjaks kvalifitseerunud firma Ransome's Trading Holding Company Ltd taga on mitme kinnisvaraarendusfirma suuraktsionär Paul Cooke, kes plaanib Koplisse investeerida sada miljonit eurot.

EST Kinnisvara juhatuse liige ja Cooke'i esindaja Eva Kams ütles Eesti Päevalehele, et ametliku kinnitusega tuleb oodata detsembri alguseni ning siis saavad ka läbirääkimised alata. Projekti arendamisele läheb tema sõnul hinnanguliselt kümme aastat ning ehitusmahuks on sada miljonit eurot.

Peamiselt Londonis tegutsev Paul Cooke ütles, et pole kunagi nii head arendusvõimalust näinud ning loodab Kopli negatiivse kuvandi muutmisel linna abile.

Loe lähemalt tänasest Eesti Päevalehest.

Hetkel kuum