Elron lisas liinidele vaguneid

21. jaanuar 2014, 16:40

Elron sai tootjatehaselt enne tähtaega kätte rongi, mis võimaldas eile saata mitmele olulisele väljumisele vaguni võrra pikemad koosseisud.

„Stadlerilt enne tähtaega kätte saadud rong lubas meil veeremeid ümber mängida nii, et saime vaguni võrra pikemaid rongikoosseise hakata kasutama neljal Türi, kahel Viljandi ning kahel Rapla liini väljumisel,“ vahendas Elron pressiteates juhatuse esimehe Andrus Ossipi sõnu. „Töötame selle nimel, et juba järgmisel nädalal saaks õhtune Tallinna-Türi rong kolm lisavagunit ning et neli Tartu liini väljumist saaks igaüks kahe vaguni võrra pikemad koosseisud.“

Lisavagunid leevendavad Ossipi sõnul tipptunnireiside täituvusprobleeme.„Täna saame reisijanumbreid analüüsides öelda, et täituvusprobleeme on olnud seitsmel väljumisel 55-st, ülejäänud 87% väljumistest on sisuliselt alahõivatud,“ lausus Ossip.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    12. February 2014, 15:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing